skip to Main Content

Какви резервни части могат да бъдат поръчани при вас?

При нас могат да бъдат поръчани само и единствено нови резервни части с доказан произход, за всички марки и модели европейски и азиатски автомобили.

Мога ли да получа съдействие при избора на точните части за мен?

С удоволствие ще ви помогнем при уточняване на точната разновидност на частите който търсите чрез формата за контакти или чатът ни на живо, както и ще получите от наша страна най-подходящият вариант за вас относно цена-качество.

Как да разбера дали частите който съм избрал са подходящи за мен?

Ако не сте сигурни, коя е точната част за вас, няма проблем. Ние разполагаме с най-новите лицензирани оригинални програми и каталози на автомобилните производители. По този начин свеждаме грешно поръчаните части до минимум, а това спестява време и пари.

Как бих могъл да поръчам?

Поръчки се приемат и обработват в делнични работни дни до 17:00ч. Заявка подадена след 17:00ч. или в почивни дни, ще бъде обработена в първият работен ден. Заявките се изпращат по е-мейл или през изградената кошница за пазаруване в сайта.

Трябва ли да надчисля някакви допълнителни суми върху обявените цени в сайта?

Не! Всички обявени цени са крайни, в български лева с включено ДДС.

Длъжен ли съм да направя поръчка след като изпратя запитване?

Не, разбира се. Вие не сте задължени по никакъв начин. След като изпратите запитване, наш служител ще ви изготви оферта над която да размишлявате. Но вярваме, че ще ви бъдат предложени възможно най-добрите цени и срокове на доставка.

Close search
Back To Top