skip to Main Content

Начин на плащане

Наложен платеж при доставка от куриер:

Плащането се осъществява при доставянето на пратката, след преглед и одобрение на продукта от ваша страна. Плащането се извършва в брой на куриерът който ще ви достави поръчаната от Вас стока. Всяко лице, искащо ви предварително заплащане от наше име, иска да ви ощети финансово. Procar.bg се разграничава от подобни действия! При подобни случай молим да ни сигнализирате на е-мейл или на посочен телефон.

Доставка до 48 часа!

За поръчки направени в работен ден до 17:00ч. ще получите потвърждение на поръчката и срок на доставка в същият ден. При поръчки направени след 17:00ч или в почивни дни, се обработват, потвърждават и изпращат в първият работен ден. Стоката ще бъде доставена до адрес по желание на клиента, описан във формата за поръчка. За населени места който куриерът посещава по график, срокът на доставка може да бъде удължен от 2 до 4 дни.

Сроковете на доставка са с информативна насоченост и тяхното неспазване не е основание за предевяване на претенции за намаление от цената, обезщетение или отказ от поръчка. Всяка стока се изпраща с опция за преглед преди да се заплати. В случай на допусната грешка от страна на ПроКар и продуктът е неправилен, с транспортен или производствен дефект, клиентът има право да откаже стоката. В такъв случай трябва да се свърже с ПроКар на посочен телефон, за уточняване.

ПроКар се задължава в най-кратки срокове да подмени стоката, като всички допълнителни разходи се поемат от ПроКар.

Close search
Back To Top